Rumah Terbuka kawasan Parlimen Wangsa Maju 8 malam 8-9-2012

Dalam suasana kita masih lagi merayakan kedatangan Syawal yang mulia ini, saya ingin menjemput sdr-sdri untuk hadir bersama-sama dengan rakan-rakan dan sahabat terutamanya kepada penduduk-penduduk di kawasan Parlimen Wangsa Maju khasnya dan kepada semua yang berkesempatan untuk datang ke majlis rumah terbuka Hari Raya Aidil Fitri saya jam 8 malam pada 8 September 2012 (Sabtu) di Platinum Walk, Danau Kota, Kuala Lumpur.

Majlis rumah terbuka ini adalah kesempatan terbaik untuk semua masyarakat merayakan dan meraikan bersama-sama setiap perayaan yang kita sambut malah dengan cara begini kita akan dapat merapatkan lagi tali persahabatan dan silatulrahim antara kaum di Negara kita. Saya yakin dalam suasana yang sedemikian akhirnya kita akan dapat mengekalkan perpaduan dan menzahirkan semangat kenegaraan.

Selamat datang kepada semua. Terima Kasih.

Point A – Platinum Walk.  From Jln Genting Kelang turn left at the traffic light before JPJ

Advertisements

18 thoughts on “Rumah Terbuka kawasan Parlimen Wangsa Maju 8 malam 8-9-2012

  1. GE Man

    YB,

    Terima kasih di atas ingatan dan undangan .

    Saya serta warga kerja MAS akan datang beramai ramai meraikan majlis
    ini sebagai tanda terima kasih dan penghargaan kami kepada YB kerana usaha YB  yang tak pernah mengenal penat dan lelah cuba membela syarikat penerbangan kami dari terus di manipulasi oleh pehak pehak yang cuba menjahanamkan nya.

    Kami juga akan dapat mengenali YB dengan lebih dekat .

    Di harap YB dapat memberi GPS coordinate tempat majlis (Platinum Walk, Danau Kota,Kuala Lumpur ) agar dapat
    kami ke sana dengan mudah.

    Jumpa di sana ya !!

    Reply
  2. Chen MAS

    Thank you for the invitation to the open house. I look forward to you tomorrow night for a chat if you have the time. I am a Setapak boy.

    Reply
    1. Anonymous

      you should rename yourself DUMB logic. YB is MALAYSIAN, that’s why! Since you have trouble in understanding that, what does that make YOU?

      Reply
    2. Pang

      It is just a Thump stupid comment. YB is the MP for all races in Malaysia. It was nice of him to help to organize Raya open house for his Malay constituents. it is a good practice. YB please keep it up.

      Reply
  3. Ulat Bulu

    Thank you YB for the invitation to your Raya Open House.Meriah sungguh malam ni dan saya amat gembira dapat berjumpa dengan YB. Hopefully all MAS staffs who attended your open house, had a chance to meet up with you. YB, did you invite AJ because don’t seems to see his face there? AJ, you tak pergi ke atau you malu nak tunjuk muka you kat sana. kalau malu lain kali bawa Danny Nanny dan Pariah TF sekali.

    I also heard there is a Town Hall comingup on the 24 September, can anyone confirm this? Macam selaliu sangat Town Hall, lepas tu after one aniother organisation chart keluar tapi tak ada penyelesian.

    Last but not least Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

    Reply
  4. Thumb Logic

    Anon 10.06 please do not get confused between religious celeberations and political celeberation. YB can have a Open House during this period but just do not call it Hari Raya open house.

    And in my religion when you call someone DUMB and he does not accept it then THE DUMB belongs and applies to the person who used that word in the first place. Thank You.

    Reply
    1. Anonymous

      you are dumber than I thought or are you being deliberately thick? All religions propogate good relations among human beings and yet you choose to cast aspersions on YB’s event? Wonder what religion you are practising?

      Reply
  5. Ulat Bulu

    Thumb Logic are you a Malaysian or what? Don’t you understand what 1Malaysia means? We live in Malaysia, a multi racial country, so what is wrong with other races host a Raya Open House. Are you trying to say that only Malay can have open house during Hari Raya, Chinese during Chinese New Year and the Indian during Deepavali only.

    YB is the MP for all races in Wangsa Maju. It is only right that he held the open house to celebrate Hari Raya for all the people to enjoy themselves. This is Malaysian tradition. I attended the Open House and I was pleased that there were equally big number of Malay, Chinese and Indian attended YB’s Open House on Saturday.

    Hello Thumb Logic, we living in the 21st century….wake up my friend. If you are such a narrow minded person, then I really felt so sorry for you. If you get angry when other people call you dumb then you are just like a katak dibawah tempurung.

    You should see how harmonies the Raya Open House was with people from all walk of life and races attend that function. Thumb Logic, saya rasa lebih baik awak pi tinggal kat hutan saja. Yang saya tak faham, kenapa awak ni marah sangat YB Cina tu adakan Rumah Terbuka sempena Hari Raya ni…..adakah disebabkan anda takda personal invitation by YB ke? Kalau betul saya rasa tahu depan YB kena pi rumah hang jemput you lepas tu letak RED carpet masa you sampai.

    Reply
  6. A380

    YB

    T kasih daun keladi..tahun depan jemput la lagi..selagi YB ada di W maju selagi tu aku akan datang..

    YB pun amat mesra dengan tetamu..tak kira apa kaum..agak2nye bertanding ke..

    Reply
  7. Thumb Logic

    With such attack on the messenger and not the message we Malaysian are indeed blessed that you have not takenover Putra Jaya yet.You have the freedom to say what you like but to become a strong nation based on democratic principles you must learn to attack the message and not the messenger otherwise we will become like the people we are trying to replace.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s